wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 »  Klauzula informacyjna zgodna z RODO
Kontakt
  • Multiitem Centrum Wielobranżowe
    NIP: 684-134-86-15
  • E-mail:sklep@multiitem.pl
  • Telefon+48 785 888 857

 Klauzula informacyjna zgodna z RODO

Informujemy, że: 

1. Administratorem Państwa danych osobowych jest Multiitem Centrum Wielobranżowe Dorota Zając, ul. Żwirki i Wigury 7, 38-450 Dukla, kontakt e-mail: office@multiitem.pl, tel.: +48 785 888 857 (opłata za połączenie zgodna z posiadaną taryfą).

2. Celem zbierania danych jest realizacja zleceń, wystawianie faktur oraz promocji  produktów w sklepie internetowym. 

3. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj.: [Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych]). 

4. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do realizacji zleceń zgodnie z umową. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwe wykonanie umowy. 

5. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa. 

6. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.

7. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej. 

8. Państwa dane osobowe będą przechowywane i przetwarzane przez okres niezbędny do realizacji zobowiązania wynikającego z umowy. 

Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej jako: RODO) stosowanego od 25 maja 2018r.

Spełniamy swój obowiązek informacyjny odnośnie przetwarzania Państwa danych osobowych zgodnie z polityką RODO. 
Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl